Teambuilding med Uhrehøje

Glæden ved teambuilding frigør ny energi

Vi tror på, at vi lærer bedst gennem interaktion og refleksion med andre mennesker. Vores arbejde bygger derfor på princippet om, at den bedste læring sker gennem handling og fælles oplevelser. Fælles værdier, fælles mål, fælles resultater.

Vore instruktører og konsulenter har alle en solid baggrund – viden og erfaring – inden for deres felt. De kan derfor give virksomheden den rette rådgivning – og dernæst skræddersy forløb til jeres behov.

Sammenhold

Ny energi

Læringsmulighed

værdiafklaring

Lad os skabe et godt teamwork

Flere niveauer af teambuilding

Hos Uhrehøje arbejder vi med flere niveauer af teambuilding, beskrevet herunder. Det kan give jer en ide om, hvor i er henne som virksomhed – og videre en ide om, hvilket niveau, vi skal mødes på.

Vi har ingen færdigpakkede løsninger. Kun mulige koncepter. Gennem dialog afdækker vi sammen jeres behov. Alle vore ydelser er karakteriserede ved en unik proces, der i hvert forløb, er tilrettelagt med fokus på aktiv involvering fra virksomheden.

Som konsulentvirksomhed arbejder UHREHØJE med ledere og medarbejdere på alle niveauer på alle typer af arbejdspladser. Ud fra en systematisk og anerkendende
tilgang, og ud fra virksomhedernes/- organisationens visioner og værdier, skaber vi rammerne for effektive lærings-, udviklings- og forandringsprocesser, der sikrer at målet nåes. Gennem hele processen er vi i tæt sparring med ledere, HR ansvarlige og interne konsulenter.

PARATGØRELSE TIL TEAMBUILDING

Vi er medvirkende til, at deltagere på vore kurser, ved hvad det drejer sig om – og dermed er mere åbne overfor det, der skal ske. Glæden ved teambuilding opstår og ny energi frigøres.

Læs mere i vores brochure om teambuilding lige her

NIVEAU 1

Sjove og spændende udfordringer. Lege der skaber sammenhold og fornyet energi. Oplevelser, der styrker relationerne mellem deltagerne.

Teambuilding på niveau 1 skaber fokus på de gode oplevelser og de nye historier, de skaber. Udfordringerne læner sig opad deltagernes komfortzone og skaber dermed tryghed – og mod på, at dyrke de højere niveauer. På niveau 1 er der mindre fokus på læring og mere fokus på relationerne i gruppen.

NIVEAU 2

Konkrete formål og læringspunkter i de udfordringer deltagerne stilles overfor. At, blive bedre til, at planlægge, kommunikere, give feedback – eller styrke vidensdeling, på tværs af afdelinger. Der kan også arbejdes med sammenholdet i en afdeling – eller forholdet mellem ledelse og medarbejdere.

Hvordan takler vi nye udfordringer? Hvordan sikrer vi, at alle arbejder mod fælles mål og resultater? Hvordan føles det, når man som team, yder langt mere end forventet og resultaterne, bliver større end summen, af hver enkelts bidrag (HighPerformanceTeam-tanken)

NIVEAU 3

Her står de enkelte udfordringer aldrig alene, men er koblet til andre udviklingstiltag, forandringsprocesser og værdiafklaringer. På niveau 3 arbejder vi med opsamling af læringspunkter. Her skabes der en kobling mellem det oplevede og den hverdag, hvori læringen skal skabe forandring.

Adresse

Uhrehøje Farsøvej 95
DK-9640 Farsø

Kontaktinfo

info@uhrehoje.dk
tlf: 96 49 50 10

Samarbejdspartner

Designet af Plico A/S. All rights Reserved.