Teambuilding med uhrehøje

glæden ved teambuilding frigør ny energi

Vi tror på, at vi lærer bedst gennem interaktion og refleksion med andre mennesker. Vores arbejde bygger derfor på princippet om, at den bedste læring sker gennem handling og fælles oplevelser. Fælles værdier, fælles mål, fælles resultater. Vore instruktører og konsulenter har alle en solid baggrund – viden og erfaring – inden for deres felt. De kan derfor give virksomheden den rette rådgivning – og dernæst skræddersy forløb til jeres behov.

​ Sammenhold

​ læringsmulighed

​ ny energi

​ værdiafklaring

kunderne har talt​

5 ud af 5 på Facebook

Fedeste aktiviteter

Fedeste aktiviteter og dejligste mennesker

- Jesper Dreyer Jensen

Kanon gode oplevelser

kanon gode oplevelser hos jer

​- Kim Nygaard Jensen

kan klart anbefale

Tak for 2 dage med super stemning og fede aktiviteter!!! Jeg kan klart anbefale Uhrehøje.

- René Lerris

Både til store og små

En dejlig eftermiddag med god introduktion bådefør og undervejs. Og det var SÅ sjovt.

- Sanne Vedelbo Hovgesen

Lad os skabe et godt teamwork

Flere niveauer af teambuilding

paint-stroke-green-trans-bg

Hos Uhrehøje arbejder vi med flere niveauer af teambuilding, beskrevet herunder. Det kan give jer en ide om, hvor i er henne som virksomhed – og videre en ide om, hvilket niveau, vi skal mødes på. Vi har ingen færdigpakkede løsninger. Kun mulige koncepter. Gennem dialog afdækker vi sammen jeres behov. Alle vore ydelser er karakteriserede ved en unik proces, der i hvert forløb, er tilrettelagt med fokus på aktiv involvering fra virksomheden.

Som konsulentvirksomhed arbejder UHREHØJE med ledere og medarbejdere på alle niveauer på alle typer af arbejdspladser. Ud fra en systematisk og anerkendende tilgang, og ud fra virksomhedernes/- organisationens visioner og værdier, skaber vi rammerne for effektive lærings-, udviklings- og forandringsprocesser, der sikrer at målet nåes. Gennem hele processen er vi i tæt sparring med ledere, HR ansvarlige og interne konsulenter.

PARATGØRELSE TIL TEAMBUILDING

Vi er medvirkende til, at deltagere på vore kurser, ved hvad det drejer sig om – og dermed er mere åbne overfor det, der skal ske. Glæden ved teambuilding opstår og ny energi frigøres.

Brochure om teambuilding

usp-1 styrk dit team med teambuilding

Uhrehøje har mange års erfaring med spændende teamudviklingsforløb, hvor naturen er vores foretrukne læringsrum.  

usp-1 inspirerende foredrag udbydes

Med på teamet er bl.a. vinder af "Alene i Vildmarken" Jon Lindberg og Robinson 2009 vinder Villy Eenberg. Book et sjovt og inspirerende foredrag.  

usp-1 Udvikling gennem leg og træning

I Uhrehøje er der plads til alle, hvad end I er et firma, et lederteam, en skoleklasse eller I kommer i privat regi. 

Vi skaber rum til udvikling.

De tre niveauer

​NIVEAU 1

Sjove og spændende udfordringer. Lege der skaber sammenhold og fornyet energi. Oplevelser, der styrker relationerne mellem deltagerne.

Teambuilding på niveau 1 skaber fokus på de gode oplevelser og de nye historier, de skaber. Udfordringerne læner sig opad deltagernes komfortzone og skaber dermed tryghed – og mod på, at dyrke de højere niveauer. På niveau 1 er der mindre fokus på læring og mere fokus på relationerne i gruppen.

NIVEAU 2

Konkrete formål og læringspunkter i de udfordringer deltagerne stilles overfor. At, blive bedre til, at planlægge, kommunikere, give feedback – eller styrke vidensdeling, på tværs af afdelinger. Der kan også arbejdes med sammenholdet i en afdeling – eller forholdet mellem ledelse og medarbejdere.
Hvordan takler vi nye udfordringer? Hvordan sikrer vi, at alle arbejder mod fælles mål og resultater? Hvordan føles det, når man som team, yder langt mere end forventet og resultaterne, bliver større end summen, af hver enkelts bidrag (HighPerformanceTeam-tanken)

NIVEAU 3

Her står de enkelte udfordringer aldrig alene, men er koblet til andre udviklingstiltag, forandringsprocesser og værdiafklaringer. På niveau 3 arbejder vi med opsamling af læringspunkter. Her skabes der en kobling mellem det oplevede og den hverdag, hvori læringen skal skabe forandring.

Tag dit team til nye højder

Kontakt Uhrehøje i dag.

uhrehøje

Farsøvej 95, 9640 Farsø

Klik her for rutevejledning

CVR: 26299624

Kontaktoplysninger

Telefon: 96 49 50 10

E-mail: info@uhrehoje.dk

Kontakt os for spørgsmål.