Vi udvikler mennesker

Er du den bedste udgave af dig selv?

Vi udvikler mennesker til at blive den bedste udgave af sig selv.

Vores omdrejningspunkt er udvikling af mennesker og de systemer de indgår i, men med udgangspunkt i mennesket.

Vi arbejder ud fra tanken om, at når du som menneske er den bedste udgave af dig selv, er motiveret og i balance, så er alt muligt.

Og i denne tilstand, har omgivelserne og systemerne også en tendens til at finde balance, og dermed er der skabt grobund for udvikling og forandring.

Vi tror på, at vi lærer bedst gennem interaktion og refleksion med andre mennesker. Vores arbejde bygger derfor på princippet om, at den bedste læring sker gennem handling og fælles oplevelser. Fælles værdier, fælles mål, fælles resultater.

Gennem leg og unikke iscenesættelser skaber vi fælles succesoplevelser og positive relationer mellem virksomheden og kunden, eller mellem virksomheden og personalet.

Vore instruktører og konsulenter har alle en solid baggrund – viden og erfaring – inden for deres felt.

Træningen inkluderer

  • Forventningsafklaring
  • Gennemførsel
  • Opfølgning
  • Du skal implementere

Mennesker i centrum

I UHREHØJE kombinerer vi oplevelser og læring i et spændende krydsfelt.

Vores mål er, at give en oplevelse af indlevelse, energi og entusiasme. Det starter med et frø, og sprede sig som ringe i vandet. Vores livssyn, gode energi og  vores engagement i dig, er med til at gøre Uhrehøje til en anderledes og unik samarbejdspartner.

Vi arbejder med styrken i kraftfulde relationer, da vi mener det er her muligheden for udvikling og positiv forandring starter, en forandring der giver mening for hver enkelt deltager og som viser sig positiv på bundlinien. 

Billeder fra Uhrehøje

Adresse

Uhrehøje Farsøvej 95
DK-9640 Farsø

Kontaktinfo

info@uhrehoje.dk
tlf: 96 49 50 10

Designet af Plico A/S. All rights Reserved.