Vision

“Vi vil være virksomhedernes foretrukne samarbejdspartner i relation til at udvikle og gennemføre Outdoor træning og Events”.

Skræddersyet vores
rådgivning

Rådgive kompetent
og resultatorienteret

Udnytte naturens
kraftfulde ressourcer

Vi har en klar vision

Hos Uhrehøje præsenteres virksomheden ikke for færdigepakkede løsninger. Kun mulige koncepter.
Du møder undervisere og konsulenter, der har en solid baggrund af viden og erfaringer inden for deres felt, og som kan give virksomheden den rette rådgivning. Gennem dialog arbejder vi med at afdække, virksomhedens behov. Alle vore ydelser er karakteriserede ved en unik proces, der i hvert udviklingsforløb er tilrettelagt med fokus på aktiv involvering fra virksomheden fra start til slut.

ANSVARLIGE

Vi tager selvstændigt ansvar for at efterleve den lagte strategi og de trufne beslutninger – med respekt for hinanden. Derfor vil vores kunder møde beslutningsdygtige medarbejdere, der holder hvad de lover.

AMBITIØSE

Vi udvikler vores faglige og menneskelige kompetencer, sætter høje mål og er i konstant bevægelse.
Derfor vil vores kunder modtage ydelser af høj kvalitet på alle niveauer.

INNOVATIVE

Vi deler viden, tænker anderledes, er fleksible og modige. Derfor vil vores kunder opleve, at vi tager udgangspunkt i deres behov og skaber løsninger, der giver værdi på såvel kort som lang sigt.

IMØDEKOMMENDE

Vi hjælper hinanden, er engagerede og har humor. Derfor vil vores kunder møde medarbejdere, der skaber relationer og indgår målrettet og fleksibelt i løsning af opgaven.

Sikkerhed er vigtig for os

Alle praktiske opgaver og øvelser udføres under opsyn af vores instruktører, der alle har uddannelse og erfaring inden for de forskellige aktivitets-områder. I løbet af et kursus vil deltagerne erhverve sig forskellige teknikker og sikringsprocedurer, som de får mulighed for at anvende i samarbejde med instruktørerne. Instruktørernes sikkerhedsanvisninger skal dog altid følges og går altid forud for konkurrencemomenter, tidsfaktorer mm. 

Vi bruger kun udrustning og materiel, der er U.I.A.A. eller CE godkend. Alle vore deltagere er ansvarsforsikrede fra start til slut, idet Uhrehøje har tegnet en personskadeforsikring for vores kunder, der dækker personskader op til 10 mio. kr. Dog dækker vi ikke skader på tøj, ure og andre personlige ejendele under en aktivitet. Hvis der ønskes yderligere forsikring, skal deltagerne inden et kursus rette kontakt til eget forsikringsselskab.

Adresse

Uhrehøje Farsøvej 95
DK-9640 Farsø

Kontaktinfo

info@uhrehoje.dk
tlf: 96 49 50 10

Designet af Plico A/S. All rights Reserved.