Sådan arbejder vi

Vi træner jer til at gøre tingene rigtigt

I Uhrehøje er vi drevet af at få det, der virker til at fylde endnu mere i dagligdagen, når der er travlt og der skal leveres – uanset om det er et team af medarbejdere i en SFO, en ledergruppe i Coop eller et team af sælgere fra Dansikring.

Vi træner mennesker i at gøre tingene rigtigt, og det har vi gjort siden 1998, hvor Uhrehøje HR & Events startede med Bjørn Jakobsen som ”Founder”.

I dag er Uhrehøje bygget op om vores kursuscenter i Uhrehøje Skovdistrikt, ejet af Vesthimmerlands Kommune. Centeret er et moderne kursuscenter med mødelokale, køkken, soveværelser, badeforhold osv.

Men vi har mindst EN væsentlig forskel og fordel fra andre kursuscentre, nemlig at vi ligger fuldstændig uforstyrret ude i Uhrehøje-skoven, mellem Farsø og Strandby.

Vi startede op med primært at gennemføre oplevelser for mennesker, der gerne ville ud i naturen og have sjove og spændende oplevelser.

I dag er det procesorienteret teambuilding og lederforløb, der fylder i kalenderen, men ofte har vi også events i alle mulige sammenhæng, dog med et fælles fokus, nemlig at det foregår udendørs i de smukke rammer omkring Uhrehøje.

Træningen inkluderer

  • Fokus på styrker
  • Fokus på muligheder
  • Udviklingspotentiale

Sådan arbejder vi hos Uhrehøje

I UHREHØJE kombinerer vi oplevelser og læring i et spændende krydsfelt.

Vi bruger naturen aktivt, da vi ved at naturens farver, lys og luft påvirker os positivt. Vi oplever også at naturen skærper sanserne og dermed medvirker til forandring og udvikling. Vi arbejder med styrken i kraftfulde relationer, da vi mener det er her muligheden for udvikling og positiv forandring starter, en forandring der giver mening for hver enkelt deltager og som viser sig positiv på bundlinien. 

Vi ønsker at give en oplevelse af indlevelse, energi og entusiasme, en holdning vi ved smitter af på deltagerne, faktisk i en sådan grad, at det er med til at gøre Uhrehøje til en anderledes og unik samarbejdspartner.

Billeder fra Uhrehøje

Adresse

Uhrehøje Farsøvej 95
DK-9640 Farsø

Kontaktinfo

info@uhrehoje.dk
tlf: 96 49 50 10

Designet af Plico A/S. All rights Reserved.